Konaklama

Ağlasun’da dört yıldızlı bir butik otel (açılışı 2014) yer alır. Ayrıca Ağlasunlu bazı aileler de evlerinde konuk ağırlamaktadır. Meslek Yüksekokulu öğrencileri için yapılmış apart daireler de yaz aylarında kiralanabilir. Apart studyo işletmeleri haftalık ve aylık kiralamaları tercih eder.

Hotel Sagalassos Lodge

Ağlasun merkezinden 2km yukarıda, Sagalassos’a çıkan yol üzerinde yer alan bu butik otel 2014 sezonunda açılmıştır.
Daha fazla bilgi için:
info@sagalassoslodge.com
0248 731 32 32 - 0248 731 32 33

Ağlasunlu Ailelerle Konaklama

Ağlasun’da aile pansiyonculuğu Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın TATUTA parojesi çerçevesinde başlamıştır. Ağlasun Kültür ve Turizmini Geliştirme Derneği üyesi bazı aileler, evlerini konuklara açmaktadır. Üç -altı kişilik grupları veya aileleri rahatlıkla ağırlayabilmekteler. Evlerde yenilenmiş banyo ve tuvaletler, sıcak su mevcuttur. Kahvaltı ve yemekler isteğe bağlı olarak ailelerle birlikte yenebilir.

Biz hararetle Ağlasun mutfağını konuk olduğunuz evlerde tatmanızı öneririz. Özellikle meşhur, taze yerel ürünlerle sunulan Ağlasun kahvaltısını!

Daha fazla bilgi için:
aglasun_bld@hotmail.com

Apart Daireler

Ağlasun ilçe merkezinde, Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve yazın Ağlasun’un yayla havasına kaçmayı tercih edenler gözetilerek yapılmış çeşitli apart daire işletmeleri vardır. İşletmeler, haftalık veya aylık kiralamaları tercih eder.

Sefam Apart: 0248 731 23 44 - 0535 775 49 47 - 0505 688 19 65

Rüyam Apart: 0248 731 25 53

Günen Apart: 0248 731 30 92 - 0535 558 18 59

Altındal Apart: 0248 731 31 00 - 0535 253 23 30

Günübirlik

Ağlasun, civar merkezlere günübirlik ziyaret mesafesindedir. Araçla, Isparta ve Burdur 45 dakika ve Eğirdir 1 saat uzaklıktadır ve buralarda da çok sayıda konaklama imkanı bulunmaktadır.